Aanmelden

Heeft u interesse in onze school/ wilt u uw kind aanmelden?

Wij vinden het belangrijk dat u een bewuste keus voor onze school maakt.


Daarom organiseren we naast de informatie op onze website een aantal keren per schooljaar oriëntatie ochtenden voor nieuwe ouders. Tijdens deze ochtenden geven wij u informatie over onze school en krijgt u een rondleiding door leerlingen van groep 7 of 8.
De data voor de oriëntatie ochtenden in oktober zijn: 

oktober 2023             donderdag 5 - donderdag 12 - donderdag 19
november 2023                  data volgt z.s.m.
   

U meldt zich aan voor een van de oriëntatie ochtenden bij Ellen Regelink, klik op de blauwe 'Aanmelden' button en vermeld uw gegevens en uw voorkeur voor welke ochtend.

Wij zien u graag op een van deze ochtenden en heten u alvast van harte welkom op onze school.

Aanmelden

Let op – nieuw aannamebeleid voor gemeente Amstelveen

Uw kind mag naar de basisschool als het 4 jaar is.

Wanneer uw kind 3 jaar is, kunt u uw kind op één van de Amstelveens basisscholen aanmelden.

In de visie van de schoolbesturen Onderwijsgroep Amstelland en Amstelwijs moeten kinderen zoveel mogelijk in hun eigen wijk naar een basisschool kunnen. Elk kind heeft daarom voorrang op de school of scholen in de eigen wijk. Als er nog plaatsen over zijn, komen hiervoor de kinderen die verder weg wonen in aanmerking. 

In Amstelveen en Ouderkerk aan de Amstel gaat op de basisscholen van Amstelland en Amstelwijs het toelatingsbeleid voor toekomstige vierjarigen veranderen. Voor kinderen die vóór 1 september 2020 geboren zijn, geldt het bestaande toelatingsbeleid. Deze kinderen kunnen vanaf 3 jaar worden aangemeld.

Kinderen geboren vanaf 1 september 2020 kunnen daardoor op dit moment nog niet worden aangemeld.  In de 2e helft van september 2023 ontvangen de ouders met een kind geboren tussen 1 september 2020 en 31 augustus 2021 hierover informatie.
Vanaf dat moment kunnen deze kinderen volgens het nieuwe toelatingsbeleid worden aangemeld.