Aanmelden

Heeft u interesse in onze school om uw kind aan te melden? We vinden het belangrijk dat u een bewuste keus voor onze school maakt. Naast de informatie op onze website kunt u elke twee weken op vrijdagochtend bij ons terecht voor een persoonlijk gesprek met een van de leden van de directie. We vinden het fijn als u uw dochter of zoon gelijk meeneemt. Kinderen voelen goed aan of de school de juiste plek is voor hen.

Na het gesprek geven kinderen van groep 7 of 8 een rondleiding door de school. U kunt een afspraak maken voor het kennismakingsgesprek per mail of telefonisch met Ellen van Groeningen: aanmelden.kareleykman@ogamstelland.nl

Na het kennismakingsgesprek weet u hoe wij werken en wat wij belangrijk vinden in de opvoeding van kinderen. U kunt dan aangeven of u uw dochter of zoon wilt inschrijven.

Alle ouders, ook de ouders met kinderen die niet in groep 1 instromen, vragen we contact op te nemen met Ellen van Groeningen via aanmelden.kareleykman@ogamstelland.nl

Let op – nieuw aannamebeleid voor gemeente Amstelveen

Uw kind mag naar de basisschool als het 4 jaar is.

Wanneer uw kind 3 jaar is, kunt u uw kind op één van de Amstelveens basisscholen aanmelden.

In de visie van de schoolbesturen Onderwijsgroep Amstelland en Amstelwijs moeten kinderen zoveel mogelijk in hun eigen wijk naar een basisschool kunnen. Elk kind heeft daarom voorrang op de school of scholen in de eigen wijk. Als er nog plaatsen over zijn, komen hiervoor de kinderen die verder weg wonen in aanmerking.

In Amstelveen en Ouderkerk aan de Amstel gaat op de basisscholen van Amstelland en Amstelwijs het toelatingsbeleid voor toekomstige vierjarigen veranderen. Voor kinderen die vóór 1 mei 2020 geboren zijn, geldt het bestaande toelatingsbeleid. Deze kinderen kunnen vanaf 3 jaar worden aangemeld.

Kinderen geboren na 1 mei 2020 kunnen nog niet worden aangemeld.  Eind 2022 ontvangen de ouders van deze kinderen hierover bericht.