Wie zit er in de leerlingenraad?

Leerlingenraad schooljaar 2021-2022.

Jelle uit groep 7B

Hoi, ik ben Jelle ik zit in 7B ik ben 9 jaar oud en jarig op 2 december. Ik ben in de leerlingenraad gekomen omdat ik het super leuk vind om de school leuker en beter te maken. Zelf is dit de 2de keer dat ik ben gekozen om in de leerlingenraad te komen van deze school. Ik heb veel ideeën zoals dat de ouders van groep 1 2 weer in de klasse mogen komen want sommige kinderen vinden het best spannend zoals mijn broertje. En moeten er prullenbakken op het schoolplein komen knijpers om afval op te ruimen.

Jelle

Tibo uit groep 7B

Ik ben Tibo uit 7b ik ben in de leerlingenraad gekomen omdat ik goed voor mezelf kan praten. Een paar ideeën zijn dat er een visnet komt om ballen die in de sloot vallen eruit te halen en dat er wat meer groen komt zoals een moestuin. Ik wil dat er speeltoestellen komen zodat er meer beweging komt op school en voor kinderen die zich niet kunnen concentreren mogen ze van mij 1 keer de trap op en aflopen.

Tibo

Derek uit groep 7A

Hoi ik ben Derek de Vries, ik ben 10 jaar oud en kom uit Amsterdam. En ben geboren op 14 Juli 2011 om 05:06 s nachts. En daarbij mijn hobby´s zijn: voetballen, zwemmen, fietsen en film kijken. Ik heb ook een hamster hij heet Max en hij is al 4 jaar zijn geboorteplaats is: Utrecht, toen we hem ophaalde was hij nog maar: 4 weken. Hamsters worden meestal 2 of 3 maar niet vaak 4 of 5 dus het is nog een wonder dat hij nog leeft, maar hij zal niet langer meer leven dan 2 jaar: (De hoogte puntjes van mijn leven waren toch echt:2x Wildlands,1X ajax wedstrijd en 1X f1 in Nederland Kwalificatie. Ik wil dat er regels zijn voor pesten en dat we naar de kinderen moeten luisteren wat hun ideeën zijn. Een ideeënbus actief gebruiken. Dankjewel.

Derek

Nina uit groep 7C 

Ik ben Nina van der hoogte en ik zit op hockey. Mijn vader en mijn moeder heten Lysanne Kluinhaar en Gino van der hoogte en ze zijn gescheiden. Mijn afkomst is Indonesië, Nederlands en Arubaans en ik ben geboren in Amsterdam. Ik wil later iets met mode doen of binnenhuisarchitect. Ik ben bang voor KIPPEN en mijn lievelingsdier is een heel lief klein schattig cute aapje. Mijn doel later is om rijk te worden. Ik zit in de leerlingenraad. Mijn idee is o.a. meer activiteiten bij het buitenspelen. Spelletjes en materiaal. Meer bewegen tussen de les. Vaker een leerzaam uitje zoals Nemo of Archeon. Ik heb er zin in!

Nina

Leah uit 6A

Hallo ik ben Leah uit groep 6a ik wil het schoolplein gezelliger door misschien een schommel of een groener schoolplein meer planten en beneden een groter voetbalveld en in de klassen wat meer versiering en meer knutselen maar ook planten binnen er zijn al planten maar niet bij de bovenbouw.

Leah

Kick uit groep 6A

Hoi ik ben Kick Koppenaal. Ik zit in 6a. ik wil het schoolplein groener en meer speeltoestellen. Want ik vind het nu een beetje saai. Ik wil er een leuker schoolplein. En beneden een groter voetbalveld.

Kick

Isabel uit groep 6C

Hoi ik heet Isabel en ik zit in groep 6c. Ik zit in de leerlingenraad omdat ik gekozen ben door mijn klas. Dit jaar ga ik met de anderen voor veel goede dingen zorgen. Bijvoorbeeld voor meer groen of meer prullenbakken op het plein.

Isabel

Kim uit groep 8B

Ik ben gekozen voor de leerlingenraad.

Ik zit in groep 8b, mijn hobby's zijn hockey, voetbal en met mijn hond spelen. Ik wou meedoen met de leerlingenraad omdat het mij leuk leek. Mijn ideeën zijn, de kleedkamers, een prullenbak op schoolplein, meer beweging en waterkraantjes.

Kim

Roman uit groep 6C

Het is een toeval dat ik in de leerlingenraad zit. Maar het lijkt me wel leuk. Ik vind het leuk om dingen te doen voor de school en voor de kinderen zoals verbeteren van de school en meer avontuurlijker speelrekken. Ik dacht ook dat we een schommel kunnen plaatsen op het schoolplein en grotere klimrek en een harde bal.

Roman

Jens uit groep 7C

Hallo! Ik ben Jens Faasen (11jaar) en ik zit in groep 7C.

Mijn hobby's zijn wandelen in de bergen, skiën, lezen en met mijn vrienden spelen. Mijn sporten zijn zeilen en kickboksen. Ik vind het super leuk dat ik wederom ben gekozen voor de leerlingenraad, ik hoop dat de plannen van vorig jaar nu uitgevoerd kunnen worden en mijn hulp en nieuwe ideeën van extra waarde zijn voor school.

Zelf ben ik een open, eerlijk en verbindend persoon die bruist van goede ideeën. MAAR ik kan deze taak niet alleen heb daarbij de hulp van mijn klas en jullie echt nodig! Dus sta ik altijd open voor andermans goede ideeën (kom maar op!) en zal deze dan meenemen bij de besprekingen van de leerlingenraad.

Ik ben klaar voor! Jullie ook?

Jens

Jasper uit groep 7C

Mijn naam is Jasper uit 7C. Ik wilde in de leerlingenraad omdat ik wil kijken hoe dat gaat. ik heb een paar ideeën voor onze school:

 • Een mannetje bij de parkeerplaats bij het begin van het lusje die wijst of de voetgangers mogen of de auto's door mogen. Omdat er vaak file staat en het gevaarlijk is.
 • De tegels van de schoolplein grappig versieren. Veel gezelliger!

Jasper

Jenna uit groep 6B

Hoi, ik ben Jenna En-Nali. Ik ben 9 jaar en ik zit in groep 6B. Mijn hobbys zijn paardrjden en Zumba.

Ik zit in de leerlingenraad, omdat ik graag de stem van de leerlingen laten horen. ik vind het leuk om mee te denken over belangrijke dingen op school. Ook wil ik graag mijn ideeën met jullie delen. Ik heb een paar zoals:

 • Prullenbakken op het schoolplein
 • Meer leuke/leerzame activiteiten tijdens schooltijd zoals mad science en museum bezoekjes.
 • Eens per maand een gastdocent tijdens de gymles die een nieuwe sport leert.

Jenna

Ami uit groep 8A

Hoi ik ben Ami en ik vind dat ik heel goed in de leerlingenraad pas, dat komt omdat ik vind dat ik veel fantasie heb en daarom ook veel ideeën. Het leek me heel leuk om in de leerlingenraad te zitten en ik ben gekozen Yay. Dit zijn mijn ideeën:

 • Een veel groener schoolplein en beetje gebaseerd op de avontuurlijke.
 • De douches schoner van de kleedkamers en het licht van de meisjes toilet laten maken.
 • De wanden van de schoolkleur geven zoals bijvoorbeeld af en toe een gekleurde blok 4.
 • Meer planten ook in de school zoals in elke klas boompje.
 • Een workshop sport want sommige ouders kunnen geen sport betalen dus dan kan je kind toch sporten voor minder geld.

Bedankt dat u dit leest.

Ami

Fenna uit groep 8A

Hallo, mijn naam is Fenna Gundlach en ik zit in groep 8a. In mijn vrije tijd hou ik van hockey, bakken en tekenen. Ik zit in de leerlingenraad omdat ik dan samen met anderen leerlingen de school kan verbeteren.Een aantal ven mijn ideeën zijn:

 • Meer aandacht geven voor het stoppen van pesten.
 • Meer buiten activiteiten zoals lessen op het dak van de school of een run voor kika (stichting kinderkanker) organiseren.
 • En het lijkt mij leuk om de juffen en meesters uit te dagen met een verkiezing van de beste juf of meester van de Karel Eykmanschool.

Fenna

Sunny uit groep 8B

Hallo ik ben Sunny van Delft, ik ben geboren op 26 januari 2010 en ik ben 11, en ik wil in de leerlingenraad omdat ik het best wel saai op school vond en dacht dat ik hier mee het wel leuker kan maken.