Methodes - Onderbouw

De Karel Eykman School maakt gebruik van de nieuwste methodes. Hieronder vertellen we over de inhoud en manier van werken in de diverse bouwen.

Het doel van bewegingsonderwijs is het ontwikkelen van het bewegingsgedrag, het bevorderen van de gezondheid en de conditie en het begin van de verschillende soorten sporten die de kinderen later gaan doen.

Bij de kleuters beginnen we met Engelse lessen. We gebruiken de methode 'Take it easy', die in álle groepen wordt gebruikt.

Kleuterplein is een methode speciaal voor de kinderen uit de onderbouw. De methode werkt met 16 thema's.

In de onderbouw leren we de kinderen zelfstandig werken door middel van het Arbeid Naar Keuze bord (ANK bord) en door middel van de weektaak.