Links

De Karel Eykman School heeft een verzameling interessante links voor ouders en kinderen samengesteld. Elke maand wordt deze collectie uitgebreid. De links van deze maand staan met een korte omschrijving bovenaan de pagina.

Deze linkpagina wordt niet langer onderhouden - kijk voor meer informatie op onze site: Karel Eykman School.

Links for kids I Links for kids II
Ajax Feyenoord

Online informatie over Ajax en Feyenoord: hoe het allemaal begon, de Europacup en Willem van Hanegem. Wist je dat Johan Cruijff bij Feyenoord gevoetbald heeft en dat het Feyenoordstadion, beter bekend als de Kuip al meer dan 70 jaar oud is? Verder kun je op beide sites meer lezen over het ontstaan van voetbal en de supporters.

Kijk snel verder op Ajax Kids Club

WSNA
Zorg

School van de week
School van de weekDe website van de Karel Eykman School is, na nog geen 4 maanden, op www.scholenlijst.nl gekozen tot school van de week!
Om uitgekozen te worden tot "school van week" en zo een software pakket van Ambrasoft te mogen ontvangen, moet de site aan een groot aantal criteria voldoen:
creativiteit: op een zo origineel mogelijke manier gebruik maken van de mogelijkheden die internet heeft; actualiteit: niets is moeilijker dan een site actueel houden; originaliteit: altijd maar weer lappen tekst; vooral de opbouw van elke pagina viel in de smaak: kleine stukjes tekst met doorklik mogelijkheid; functionaliteit: prima animaties; snelheid: ondanks de foto's, opent en draait de site snel!; volledigheid: van adres tot webmaster, kortom compact ťn compleet; informatie: naast een digitaal visitekaartje ook een herkenbare schoolpresentatie en tot slot materiaal van de kinderen zelf: juist dit laatste is zo leuk!
Klik hier voor de website van scholenlijst