elke wijbenga

Hallo mijn naam is Elke Wijbenga, ik ben 10 jaar oud. Ik zit bij Juf Babette in groep 8B. Mijn hobby’s zijn Atletiek en cello spelen.

Ik ben heel blij dat ik net als vorig jaar in de leerlingenraad zit. Ik zit ook in de kinderraad van de gemeente Amstelveen. Mijn doel is om voor iedereen school leuk te maken ook voor kinderen bij wie het op school niet zo makkelijk gaat.

Een aantal andere ideeën die ik graag waar zou willen maken zijn:

· Meer groen en dan vooral op het dak;
· Een (fiets)paadje naar het fietsenrek (omdat je nu over het parkeerterrein moet);
· Meer stelten op het dak;
· En eventueel een flexgroep voor kinderen die het wat minder makkelijk hebben zodat ze even afgeleid zijn van wat er dan niet lukt.

Ik hoop dat jullie volgend jaar meedoen met de verkiezingen voor de leerlingenraad bij jou in de klas. Veel succes alvast.

2013-11-19 10.15.42.jpg